Informasjon til søkere på internt kunngjorte stillinger.

Dersom du er ansatt i Notodden kommune, er du allerede definert som bruker i vår lønns-, personal- og rekrutteringsdatabase. Du må benytte brukerprofilen du har fått tildelt fra vår lønns- og personalenheten. Det vil si at du må logge på med samme brukernavn og passord som du benytter for å se din lønnslipp.

Dersom du har glemt passordet ditt, kan du få dette tilsendt på e-post via funksjonen "Glemt brukernavn/passord" ved innlogging..

Merk: Innlogging til ledig stilling må gå via "Ledige stillinger".

Vi gjør oppmerksom på at det er gitte kritterier for hvem som har fortrinnsrett til internt utlyste stillinger.

Pålogging:

1. Velg "Ledige stillinger" fra midtre meny på Notodden kommunes hjemmeside.
  2. Velg så "Lenke til ledige stillinger i Notodden kommune".
  3. Listen du får opp viser alle stillinger som er kunngjorte eksternt.
  4. Logg inn med brukernavn og passord (samme som du bruker til lønnslipp). Innlogging finner du øverst i høyre hjørne.
  5. Listen som nå får opp, viser både internt og eksternt kunngjorte stillinger.

Notodden kommune