Gå til innhold Hopp til søk

Barn hjelper barn 2012

"Barn hjelper barn" 2012

Årets aksjon ble åpnet av 6.klasse som sang og leste egenproduserte dikt, samt at de informerte om Rachel Trovi og hennes arbeid i Manilla.

Godt over 30.000 kroner kom inn på årets aksjon.

Barn hjelper barn på Tveiten skole høsten 2010Barn hjelper barn er en årlig tradisjon på Tveiten skole. Elever, foreldre, besteforeldre, naboer, tidligere elever eller andre interesserte er hjertelig velkommen til å delta på denne kvelden. Denne gangen samler vi inn penger til Ma Ma Children Center of Norway (MMCCN) som er en stiftelse ledet av den 85årige Langesundkvinnen Rachel Trovi. Organisasjonen arbeider blandt de aller fattigste på Filippinene. Les mer på nettsiden deres.

 

Siden Tveiten skole har fokus på "grønn skole", har de ulike klassene brukt mye tid på å lage spennende ting. Kreativiteten har vært i høysetet når vi har blåst liv i gammelt skrot, og brukt ulikt avfallsmateriell til å skape nye ting. Her var det mye spennende å få kjøpt som f.eks. brukte leker, bøker, fuglematere, kremmerhus med fuglefrø, gryteunderlag, "candy-wrap" og smykketre. I tillegg var det ulike aktiviteter som pilkast, lykkehjul, bondesjakk o.l. Kafeen var åpen hele kvelden og det var mye folk i alle rom.

 Kontaktinformasjon

Tveiten skoleVirksomhetsleder/rektor Nordbygda skole - Tone Ragnhild Ryen
Jonas Lies gate 27
3683 Notodden

Telefon
Tlf: 35 01 56 50

Virksomhetsleder/rektor
Tone Ragnhild Ryen
tone-ragnhild.ryen@
notodden.kommune.no

Leder for SFO
Eva Rulnes
eva.rulnes@
notodden.kommune.no

Telefon SFO
Base 1: 35 01 56 56
Base 2: 35 01 56 57
Mobil: 416 01 116

picture2

Utviklet av Sem & Stenersen Prokom AS