Nyhetsbrev desember 2012

grøt

Nå nærmer det seg snart juleferie etter en svært aktiv og innholdsrik høst.

Skolen har fått mange flotte oppslag i Telen. På skolens hjemmeside kan dere se noen av dem.

Den 23.oktober hadde 5. 6. og 7.klasse besøk av vår lokale forfatter Thorild Moen. Elevene hadde forberedt seg godt og lest flere av bøkene hennes. Elevene stilt gode spørsmål til forfatteren og de var interesserte og lydhøre. En flott opplevelse hvor elevene oppførte seg  eksemplarisk.

Torsdag 25.oktober arrangerte skolen en aksjonskveld til inntekt for Amnesty, og vi fikk inn : 22.827 kroner på salg av egenproduserte lykter, armbånd, kaker, svampkasting, lotteri, loppemarked, salg av pølser osv. Dette var en svært aktiv kveld og alle så ut til å ha det veldig hyggelig. Det var tydelig at mange synes det var flott å komme sammen om en slik aksjon. Dette ønsker skolen å videreføre til neste år.

Halloween

Den 31.oktober var det Halloween og 5.klasse hadde en hel dag hvor de var utkledd som grusomme monstere, slemme hekser og annet utøy. Denne skrekkelige morsomme skoledagen ble godt dekket av Telen.

Gå inn på linken nedenfor så får du se noen flotte bilder:

Fra Telen.no og reportasje om en skrekkelig morsom skoledag.

Halloween  var også tema på elevkvelden som ble arrangert 1. november.

Fredag 9. november gikk Sætre talenter av stabelen for tredje gang. Det ble en fantastisk forestilling hvor dommerne hadde en svært vanskelig oppgave med å kåre vinnere. Det var mange som både sang og danset flott, men dommerpanelet var enstemmige i at 2. klasse var best i sin gruppe med  sangen:  «Morgendagens søsken» . Daniel i 7. klasse var best i sin gruppe med sin fremføring av « På bredden» av Vamp. Etter det flotte showet, kunne alle kjøpe nystekte pølser fra grillen og inntektene her gikk  også til tv-aksjonen.  En strålende skoledag!

Vil du se litt av innslagene fra Sætre talenter kan du gå inn på denne lenken :

Fra Telen.no om Sætre skoles talentiade

Alle lenkene i dette nyhetsbrevet ligger også på skolens hjemmeside under bilder og avisoppslag.

Skolen har mange aktiviteter i tiden som kommer før vi går i juleferie.

Torsdag 6. desember skal skolen delta på en adventsgudstjeneste sammen med Tinnesmoen skole iNotodden kirke. På samme tid arrangerer skolene en alternativ samling på Skoland. Der vil det bli sang, framføring av skuespill, tablåer og andre aktiviteter. Dette gleder vi oss til.

Fredag 21.12 som er siste skoledag før jul, arrangeres det en grøtfest for hele skolen. Deretter avslutter vi høsthalvåret med sang og utdeling av miljøpris.  Foreldre  eller foresatte er hjertelig velkomne.

Grøt

På vegne av alle oss på Sætre skole ønskes dere en riktig god jul

Nina Ødegaard

Rektor på Sætre skole