Nyhetsbrev august 2012

Nyhetsbrev

Dette er det første nyhetsbrev dere foreldre og foresatte får her på Sætre skole. Rektor vil sende ut nyhetsbrev som sekkepost med jevne mellomrom, og nyhetsbrevet vil også bli lagt her på hjemmesiden til Sætre skole.

Første skoledag!

Hit et sted og dit et steg.

De rusler av sted på skoleveg.

Gutter, jenter, mange små

Skoleklar med sekken på.

og skoleklare var alle de nye 28 førsteklassingene som møtte opp til første skoledag. Dette var en stor dag for første-klassingene, foreldre og foresatte, og ikke minst for lærerne som tok i mot de nye elevene.

Tusen tanker flyr med vind,

i et lite barnesinn

« Vil jeg lære det jeg skal?»

Alfabet og mange tall.

Det var også en stor gjeng som ventet den nye rektoren i den store trappa i skolegården. Solen skinte og det virket som alle var glade for å se hverandre igjen etter ferien.  Også i denne gruppa var det helt nye elever på skolen vår, som sikkert også tenkte :

«Vil jeg finne nye venner,

Treffe noen som jeg kjenner?»

Skolegutt og skolejente,

mye nytt de har i vente.

Og venner vil de alle finne, det er vi sikre på!

Ønsker alle på hvert trinn

Lærelyst og åpne sinn.

Litt om den nye rektoren:

Hun heter Nina Ødegaard er 52 år, er fra Sandefjord og kom til Notodden i 1988. Hun var ferdig utdannet lærer i 2001,og har vært lærer på Husk, Nusk og siste året har hun vært konstituert rektor på Høgås skole. Nina har samboer, fire barn og et barnebarn og er veldig glad i Harry Potter.

Epost: nina.odegaard@notodden.kommune.no

Tlf: 35 01 52 32 og 415 99 237

Hjemmesiden

Hjemmesiden vil etter hvert inneholde en del informasjon om skolen, de ansatte, elevråd, Fau, Su m.m. Og det vil selvfølgelig bli lagt ut bilder fra temaer vi jobber med her på skolen. Noen skrytebilder også !

Høstens foreldremøter: oppmøte i aulaen.

Foreldremøte for småtrinn og Sfo : tirsdag 11.9

Foreldremøte for mellomtrinn og F-fløya : torsdag 20.9

Foreldremøte for småtrinn og sfo starter kl. 17.30 og foreldremøtet for mellomtrinnet og F-fløya starter kl. 18.30,

Rektor vil informere om arbeidet med sosial kompetanse ved skolen. Line Berget Hedegart fra PPT vil gi informasjon om arbeidet med leseplanen, og helsesøster Reidun Kasin Skoje vil informere om sitt tilbud ved skolen.

Deretter fortsetter foreldremøtet klassevis, og kontaktlærerne vil informere om  skolens samværs- og klasseromsregler.

Uteleker

Skolen hadde i mange år en kasse med uteleker, men den er nå tom. Derfor håper vi at dere har liggende spader, biler, bøtter eller andre ting til sandkassen, som de minste barna kan leke med i friminuttene.

Kanskje dere har noe som ikke er i bruk lenger ?