Nyhetsbrev april 2013

Tid for ettertanke og sorg.

Alle elever og ansatte på Sætre skole har vært gjennom en tøff tid etter påske. Første uken etter påske hadde vi minnestund for 1. klasses kontaktlærer Hege Susrud som døde den 22. mars.

Vi snakker ofte om Hege. Både elever og voksne skal oppleve at det er tid for tanker og sorg i skolehverdagen om det skulle være behov for det.

Aktiviteter på skolen

Vi på skolen har benyttet alle mulighetene en god vinter kan gi oss. Vi har brukt skøytebanen mye og vi hadde vinteraktivitetsuke før vinterferien.

Flotte oppslag i avisa fikk Sætre skole og Fau  også denne gangen.

Skolen har fått mange avisoppslag i dette skoleåret. Alle er lagt inn på skolens hjemmeside under     « bilder og avisoppslag»

Fau arrangerte sin berømte og svært så vellykkede skøytekveld onsdag 6. februar. En kald kveld hvor mange elever fra andre skoler tok turen til Sætre skøytestadion!

Varmluftballonger

7. klasse lærte å lage varmluftballonger i februar og ballongene var fargerikt satt sammen, men ikke alle ville i lufta!

Krakov

Nå nærmer vi oss mai og 32 av  personalet reiser til Krakovk 9.5 og kommer hjem  på kvelden 13.5. Dette er noe vi gleder oss til og vi har gjort avtaler om følgende  mandag 13. mai:

6. og 7.klasse vil ha hjemmeoppgaver denne dagen.

Følgende pedagoger går inn i de resterende klassene:

1.klasse : Madeleine Andersen

2. klasse: May Wenche Ødegaard

3.. klasse: Maria Olsen

4.klasse: Kristin Granlund Løkka

5.klasse: Eirin Nordgaard

Sfo : ledes av Inger Grete Oterholt og Annette Aasheim

og vil gå som normalt.

Solveig vil være på kontoret denne dagen fra 08.30 til13.00

I tillegg er det dekket opp med minst 2 assistenter /voksne i hver klasse.

Det nærmer seg også 17.mai og vi gleder oss til å feire dagen vår sammen og ser fram mot varme og lange gode dager.

Fau har lovet oss en dugnad i mai slik at skolen skal se best mulig ut når vi skal feire nasjonaldagen vår