Gå til innhold Hopp til søk

Åpningsfest av "nye" Høgås skole

28.august var vi klare for åpningsfest av "nye" Høgås skole. Foreldreutvalget og fjorårets elevråd var i arrangementskomiteen, og vi fikk en fin åpningsfest. Det var mange inviterte gjester, og ordfører, oppvekstleder og selveste "konglen" kom for å kaste glans over arrangementet. Ordfører Jørn Christensen hadde med blomster, og holdt en fin tale der ha ønsket Høgås skole lykke til med et nytt og funksjonelt bygg.

"Kongen" eller var det konglen..? , kom på åpningsfesten. Ruben Kvålseth, kom sammen med sin tøffe ¨livvakt Amir Chalaby. Ruben fikk humøret til å stige hos publikum, da han ved hjelp av ulike ordspill tullet med både kongehus og ordføreren. Han fikk med seg Jørn Christensen til å klippe snora, og han ga et sleivspark til  den anstrengte kommuneøkonomien. Han mente de måtte klippe slik at snora kunne brukes om igjen.

Kongen kom til Høgås

Jorunn rektor takket alle de gode hjelperne som hadde bidratt i byggeprosessen. Elevrådsrepresentantene delte ut gaver og blomster til prosjektledere, utsmykkere og venner av Høgås skole. Alle hadde vært viktige støttespillerere i denne prosessen. Jorunn takket for at de alle hadde bidratt til å gjøre skolen vår så fin.

Elevene underholdt med sang, dans og rollespill.Kontaktinformasjon

Høgås skole
Høgåstunet 2
3684 Notodden

Telefon
35 01 56 70

Rektor
Eirill Murtnes
eirill.murtnes@
notodden.kommune.no

Mob: 959 11 119

Leder for SFO
Gry Kristensen
gry.kristensen@
notodden.kommune.no

Telefon SFO
35 01 56 80

picture2

Utviklet av Sem & Stenersen Prokom AS