Gå til innhold Hopp til søk
Foto: Tinnesmoen barnehage

Tinnesmoen barnehage

Tinnesmoen barnehage ble bygd i 1981 og eies av Norsk Luthersk Misjonssamband. Barnehagen har utvidet kristen formålsparagraf, og formidler den allmenne kristne kultur og tradisjon.

De siste årene har barnehagen vært gjennom en utbygging og renoveringsprosess, og har fem avdelinger godkjent for barn i alderen 0-6 år. Barnehagen har åpningstid fra kl. 6.45 – 16.30, og valg av barnehageplassens størrelse og dager tilpasses søkernes behov så langt dette lar seg gjøre.

Tinnesmoen Barnehage har et stort og allsidig uteområdet som gir utvikling og læring for ulike alderstrinn. På toppen av lia vår har vi leirplass. Barnehagen ligger i et rolig boligstrøk med gangavstand til sentrum.

Tinnesmoen Barnehage vil jobbe for å være et godt sted for utvikling og læring preget av trygghet, trivsel, omsorg og tilhørighet for barn, foreldre og personale. Vi vil bygge vår virksomhet på de allmenne kristne verdiene, fremme verdier og holdninger som skaper et miljø med respekt for hverandres egenskaper og ressurser og ivaretar det unike ved hvert enkelt menneske. Alle skal få føle seg som en verdifull deltaker i et sosialt fellesskap, og oppleve at de får innvirke på sin egen hverdag.

Barnehagens motto:

"Det du vil at andre skal gjøre mot deg, det skal du gjøre mot dem".

Uteomeråde Tinnesmoen barnehage. Foto:Tinnesmoen barnehage

Uteområde Tinnesmoen barnehage. Foto: Tinnesmoen barnehageKontaktinformasjon

Tinnesmoen barnehage
Huvedstadsgt. 6
3675 Notodden

Telefon
35 01 25 30

picture2

Utviklet av Sem & Stenersen Prokom AS