Gå til innhold Hopp til søk

Fagbokavdelingen - 2. etasje

Hylle med kunst og håndverk

Du kan låne

Faglitteraturen omfatter mange forskjellige emner, alt fra historie til hekling. Bøker vi ikke har selv, kan som regel lånes inn fra andre bibliotek uten utgifter for låneren.

All faglitteraturen er satt opp etter Deweys klassifikasjons-system der bøkene er nummerert fra 000-999, der hver 100 - gruppe er ett stort fagområde. Noen emner er skilt ut og står i egne hyller slik som bøker om hage, kjæledyr, matlaging og geografi og reiser. Spør i infopunktet om hvor bøkene er plassert.

 I tillegg til bøker, har vi også mange ulike språkkurs til utlån.Gjør ditt søk her!

Søk i bibliotekets mediabase Her kan du søke i alle Telemarksbibliotekene samtidig Se hva som lånes ut akkuratt nå, nye bøker og hvilke bøker som har flest reserveringer Notodden bibliotek tilbyr nå de mest etterspurte bøkene på hurtiglån. Dette er et supplement til de reserverbare eksemplarene som allerede er i biblioteket. Hurtiglånbøkene har 14 dagers lånetid, og du kan bare ha 2 slike lån om gangen Her kan du bl.a. se hvilke bøker du har lånt, fornye lån og se hvilke bøker du har reservert Safari søk Leser søker bok er en forening som utgir bøker tilpasset ulik leseevne. Her er  bibliotekets tilbud av disse bøkene

picture2

Utviklet av Sem & Stenersen Prokom AS