Gå til innhold Hopp til søk
Språkkafe på Notodden bibliotek

VELKOMMEN TIL SPRÅKKAFÉ OG NORSKTRENING

Vil du bli bedre til å snakke norsk? Da kan du delta på språkkafé og norsktrening hver onsdag fra kl. 15.00 -18.00 på biblioteket.

Språk er viktig for integrering. Mange savner et sted der man kan møtes for å øve sammen, derfor starter vi språkkafé. Vi treffes til en hyggelig og uformell samtale over en kopp kaffe eller te. Tilbudet er gratis og krever ingen påmelding.

Språkkaféen er et samarbeid mellom Notodden bibliotek, Notodden Frivilligsentral, Notodden Røde Kors, Notodden Voksenopplæring og Brobyggerrådet i Notodden.Gjør ditt søk her!

Søk i bibliotekets mediabase Her kan du søke i alle Telemarksbibliotekene samtidig Se hva som lånes ut akkuratt nå, nye bøker og hvilke bøker som har flest reserveringer Notodden bibliotek tilbyr nå de mest etterspurte bøkene på hurtiglån. Dette er et supplement til de reserverbare eksemplarene som allerede er i biblioteket. Hurtiglånbøkene har 14 dagers lånetid, og du kan bare ha 2 slike lån om gangen Her kan du bl.a. se hvilke bøker du har lånt, fornye lån og se hvilke bøker du har reservert Safari søk Leser søker bok er en forening som utgir bøker tilpasset ulik leseevne. Her er  bibliotekets tilbud av disse bøkene

picture2

Utviklet av Sem & Stenersen Prokom AS