Gå til innhold Hopp til søk
Lørdagseventyr - plakat

Kom og hør lørdagseventyr!

Hver lørdag kl. 12.00. Kom og hør morsomme, spennende og rare eventyr og fortellinger på biblioteket etter lørdagsfrokosten!  Vi leser både eventyr og bildebøker, kanskje blir det rim-og regler og litt sang også. For barn 3 – 6 år og helt gratis.

Vi slår et slag for formidling av eventyr og fortellinger på tradisjonelt vis denne våren. Eventyr og fortellinger  har til alle tider begeistret og berørt barn, og den umiddelbare opplevelsen, spenningen og gleden ved å bli fortalt for er viktig i seg selv. Eventyr og fortellinger lærer også barn å skape egne bilder. De stimulerer barnas indre forestillingsevne og konsentrasjon samtidig som de vekker til  refleksjon og undring.

Temaene i eventyrene  våre er  ofte allmennmenneskelige og eksistensielle og er med på  å utvikle identitet og kulturell tilknytning. De kan bidra til barns forståelse av seg selv og sin plass i verden.

If you want your children to be intelligent, read them fairy tales, if you want them to be more intelligent, read them more fairy tales
– Albert Einstein

Velkommen til lørdagseventyr!Gjør ditt søk her!

Søk i bibliotekets mediabase Her kan du søke i alle Telemarksbibliotekene samtidig Se hva som lånes ut akkuratt nå, nye bøker og hvilke bøker som har flest reserveringer Notodden bibliotek tilbyr nå de mest etterspurte bøkene på hurtiglån. Dette er et supplement til de reserverbare eksemplarene som allerede er i biblioteket. Hurtiglånbøkene har 14 dagers lånetid, og du kan bare ha 2 slike lån om gangen Her kan du bl.a. se hvilke bøker du har lånt, fornye lån og se hvilke bøker du har reservert Safari søk Leser søker bok er en forening som utgir bøker tilpasset ulik leseevne. Her er  bibliotekets tilbud av disse bøkene

picture2

Utviklet av Sem & Stenersen Prokom AS