Gå til innhold Hopp til søk
Filmbib-plakat. Innkjøpsordning for norsk dokumentar- og kortfilm

Filmbib - unik samling av kortfilmer for barn og voksne

Som låner kan du nå du se dokumentar- og kortfilm gratis hjemme. Norsk filminstitutt administrerer innkjøpsordningen for norske kort- og dokumentarfilmer og gjør dem tilgjengelig på norske bibliotek.

Ordningen har fått navnet Filmbib og ble lansert 24. november 2015, med til sammen 150 titler tilgjengelig for gratis strømming til bibliotekenes låntakere.

I Filmbib kan du se kort- og dokumentarfilmer av nyere dato, men også et utvalg av filmer som går tilbake i tid. Du vil finne en unik samling av kortfilmer for både barn og voksne: Animasjonsfilmer, eksperimentelle filmer og humoristiske korte historier. Her er også historisk interessante og samfunnsaktuelle dokumentarer og mye mer. Etter lanseringen i november bør du besøke Filmbib ofte! Det vil stadig bli lagt filmer til i tjenesten.

 Les mer om Filmbib herGjør ditt søk her!

Søk i bibliotekets mediabase Her kan du søke i alle Telemarksbibliotekene samtidig Se hva som lånes ut akkuratt nå, nye bøker og hvilke bøker som har flest reserveringer Notodden bibliotek tilbyr nå de mest etterspurte bøkene på hurtiglån. Dette er et supplement til de reserverbare eksemplarene som allerede er i biblioteket. Hurtiglånbøkene har 14 dagers lånetid, og du kan bare ha 2 slike lån om gangen Her kan du bl.a. se hvilke bøker du har lånt, fornye lån og se hvilke bøker du har reservert Safari søk Leser søker bok er en forening som utgir bøker tilpasset ulik leseevne. Her er  bibliotekets tilbud av disse bøkene

picture2

Utviklet av Sem & Stenersen Prokom AS